18
Jul
€219
10:00 am—3:30 pm
Pyhiinvaeltajanpuisto
Piritankuja 2

Helsinki, Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Kesän paras tapahtuma on taas täällä! Neljä päivää treenejä huippuohjaajien seurassa, luvassa on mm. monenlaista kehonpainoharjoittelua, parkouria, joogaa, akrobatiaa kaikille tasoille, uusia kokemuksia ja huippua kesäfiilistä!

Ohjaajien tarkemmat esittelyt on julkaistu tapahtuman Facebook-sivulla. Tapahtuman isäntänä toimii Jarno Härkönen, joka tulee olemaan mukana koko viikon ajan. Jarno toimii kehonpainoharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun ohjaajana ja kouluttajana, sekä kouluttaa uusia personal trainereita Personal Trainer Akatemiassa. Kirjoittajana hän on toiminut kirjoissa ”Kehonpainoharjoittelu Movement” ja ”30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen”.

Muita ohjaajia ovat Tikis-sivustolta ja monista treenihaasteista tuttu Joosua ”Tikis-Jope” Visuri, Suomen Parkour ry:n puheenjohtaja Juho Kuusisaari, fysiikkavalmentaja ja street workoutin Suomen mestari Aaro Helander, AcroYogaava pari Ulrika Lillsunde ja Sami Huikko, valoisa joogaopettaja Meri Mort, nykytanssija ja kamppailulajien monipuolinen mestari Ville Oinonen, holistisen ja toiminnallisen harjoittelun kouluttaja ja erikoismies Mikko Paunonen ja myöhemmin julkistettava erikoistunnin ohjaaja.

functionality2015leiri

Kuva vuoden 2015 kesäleiriltä

Aikataulut:

18-21.7.2015 klo 10-15.30, sisältäen tunnin ruokatauon ja pienet tauot jokaisen tunnin välissä.

Functionality-kesaleiri-2016-aikataulut2

Tarkemmat tuntikuvaukset on julkaistu tapahtuman Facebook-sivulla.

Kaikki harjoitukset sopivat kaikille: ohjaajat tarjoavat jokaiselle sopivia vaihtoehtoja liikkeistä/harjoitteista olit sitten aloittelevampi tai jo kokenut konkari. Tärkeintä on rento ilmapiiri, liikunnasta ja yhdessäolosta nauttiminen. Välillä voit keskittyä treenien sijaan vaikkapa auringonottoon!

Leiri pidetään Helsingissä Eiranrannan lähellä (Pyhiinvaeltajanpuisto, Piritankuja 2). Huonon sään sattuessa treenit siirretään läheisiin sisätiloihin.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Functionality kesäleiri – 4 päivän leiripaketti hintaan 219€

**Päivitys 20.6: Päiväliput myyntiin

Nyt on mahdollista ostaa lippuja 1-3 päivälle, hinnat ovat seuraavat:

1 päivä = 79€

2 päivää = 139€

3 päivää = 179€

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hanna@functionality.fi – josta saat tarkemmat ohjeet leiripaikan vahvistamiseksi. Sähköpostiin liitä seuraavat tiedot: Osallistujan nimi (& maksajan tiedot jos eri kuin osallistuja), puhelinnumero, kotiosoite ja 1-3 päivän lipuissa päivät joihin osallistut.

Katso fiiliksiä viime vuosien leireistä täältä:

 

 

Tervetuloa mukaan!

-Jarno & Tiimi