17
Jul
€219
10:00 am—3:30 pm
Pyhiinvaeltajanpuisto
Piritankuja 2

Helsinki, Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Kesän paras tapahtuma on jälleen täällä, luvassa on neljä päivää treenejä Suomen ehdottomien huippujen ohjauksessa! Tällä aikuisten kesäleirillä tarjolla on mm. monipuolista kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu ja tutustumista ihmiskehon ihmeelliseen maailmaan. Neljän päivän aikana on mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin kehonpainoharjoittelun lajeihin kuten parkouriin, pariakrobatiaa, breikkiin ja joogaan. Luvassa on siis iso nippu uusia kokemuksia ja aivan parasta kesäfiilistä!

Tapahtuman isäntänä toimii tutusti liikunta-alan moniosaaja Jarno Härkönen, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus ohjaamisesta. Nykyään Jarno kouluttaa mm. personal trainereita ja kehonpainoharjoittelun ohjaajia, isännöi Yoga & Movement Centeriä ja on kirjoittanut kaksi treenikirjaa: Kehonpainoharjoittelu Movement ja 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen.

Muina kesäleirin ohjaajina nähdään Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Joosua ”Jope” Visuri, Herttua Familyn Sami ja Anni Perälä, Mikko Paunonen, Ville Oinonen, Tuomas Katila, Anu Koskela, Juho Ranta, Justus Hartwigsen ja viimeisten treenien yllätysohjaaja! Ohjaajista lisäinfoa löytyy alta, lisäksi tulemme julkaisemaan tarkemmat ohjaajaesittelyt tapahtuman Facebook-sivuilla 3.5. alkaen.

Aikataulut:

17-20.7.2017 klo 10-15.30, sisältäen tunnin ruokatauon ja pienet tauot jokaisen tunnin välissä (klikkaamalla kuva isommaksi):

Lue tarkemmat tuntikuvaukset tästä linkistä: Functionality Kesäleiri 2017 tunnit

Kaikki harjoitukset sopivat kaikille: ohjaajat tarjoavat jokaiselle sopivia vaihtoehtoja liikkeistä/harjoitteista olit sitten aloittelevampi tai jo kokenut konkari. Tärkeintä on rento ilmapiiri, liikunnasta ja yhdessäolosta nauttiminen. Välillä voit keskittyä treenien sijaan vaikkapa auringonottoon!

Leiri pidetään Helsingissä Eiranrannan lähellä (Pyhiinvaeltajanpuisto, Piritankuja 2). Huonon sään sattuessa treenit siirretään läheisiin Urban Mandalan sisätiloihin.

Hinta ja ilmoittautuminen:

  • 4 päivän leiripaketti 219€

Päivitys 6.6.2017: Lyhyemmät leiripaketit nyt myyntiin:

  • 3 vapaavalintaista päivää 179€
  • 2 vapaavalintaista päivää 139€
  • 1 vapaavalintainen päivä 79€

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@functionality.fi – josta saat tarkemmat ohjeet leiripaikan vahvistamiseksi. Sähköpostiin liitä seuraavat tiedot: Osallistujan nimi (& maksajan tiedot jos eri kuin osallistuja), puhelinnumero, kotiosoite ja tieto leiripäivistä joille osallistut.

Klikkaa itsesi mukaan tapahtuman Facebook-sivuille: Functionality Kesäleiri 2017

Kesäleirin ohjaajatiimi:

Kesäleirin isäntä Jarno Härkönen omaa jo pitkälti yli 20 vuoden kokemuksen ohjaamisesta. Kamppailulajeista Karaten parissa vierähti reilu 15 vuotta, josta parhaana saavutuksena oli MM-kultaa vuodelta 2003. Ryhmäliikuntaa hän ohjasi myös n. 10 vuoden ajan, jolloin lajeina olivat mm. BodyCombat, BodyBalance, spinning ja kahvakuula. Tämän jälkeen kuvioihin astuivat jooga, kehonpainoharjoittelu ja personal traineriksi ryhtyminen. Nykyään Jarno työskentelee toimii mm. aktiivisena kouluttajana liikunta-alalla ja ohjaa Ylen aamu-tv:n kesätreenejä.

Johannes “Hatsolo” Hattunen ei juuri kentällä esittelyjä kaipaa! Yhdeltä Suomen tunnetuimmalta ja menestyneimmältä breikkarilta on juuri ilmestynyt oma kirja: “Hatsolo – elämä breikkarin silmin”. Mies tunnetaan myös mm. Training For Warriors Helsingin perustajana, super-motivoivana puhujana ja aktiivisena valmentajana.

Herttua Familyn muodostavat Sami ja Anni Perälä, joiden meriittilista on pitkä ja vakuuttava. Näiltä freerunning- ja akrobatia-ammattilaisilta molemmilta löytyy mustat vyöt ja useita arvokisamitaleja judossa, sekä useita erilaisia titteleitä: esimerkiksi Anni voitti Suomen Wipeoutin vuonna 2013 ja Sami YLEn Ilmiömäisin Taitaja Kilpailun samana vuonna. Sami on lisäksi mm. voittanut Parkour European Cupin ja tullut kaksi kertaa toiseksi Ruotsissa järjestettävässä Air Wipp Challengessa.

Mikko Paunonen on pitkän valmennusuran lisäksi toiminut jo 15 vuoden ajan kuntosaliohjaajien, fysioterapeuttien ja personal trainereiden kouluttajana, sekä kirjoittanut useita kirjoja mm. toiminnallisesta harjoittelusta. Nykyisin hän opettaa mm. neurologiaa, sekä aivojen ja muiden kehon eri aistijärjestelmien toimintaa, jonka kautta kuntoutus, suorituskyvyn optimointi, kehon kokonaisstressikuormituksen arviointi, sekä liiketaitomekanismit saavat aivan uuden merkityksen hyvinvoinnin kentässä.

Kesäleirin vakiokaartilainen Ville Oinonen tunnetaan niin tanssi- kuin kamppailulajikentälläkin huikeasta ja monipuolisesta osaamisestaan. Nykytanssijan ammatti on kuljettanut Villeä esiintymään ympäri maailmaa ja osaamista on kartutettu maailman huippujen opeissa. Nuorempana Ville nähtiin usean vuoden ajan karaten maajoukkueessa ja mies tekikin paluun kilpa-areenoille tämän vuoden SM-kilpailuissa.

Mukaan remmiin liittyy myös yksi Suomen some-maailman seuratuimpia ja motivoivimpia valmentajia Joosua “Jope” Visuri, jolla on hallussaan mm. hyppypunnerruksen Suomen ennätys. Jope kiertelee nykyään aktiivisesti ympäri Suomea kouluttamassa ihmisiä kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun saloihin.

Anu Koskela on personal trainer ja joogaohjaaja, jonka taustoista löytyy vahvasti tanssi ja baletti. Hän valmistui vuonna 2005 Suomen Kansallisoopperan Balettikoulusta ja syvensi osaamistaan kolmen vuoden ajan Göteborgin Ballettakademiassa. Ryhmäliikuntatuntien ohjauksesta kokemusta on kertynyt kohta 10 vuoden ajalta ja nykyään Anu työskentelee paljon joogan ja mindfullnessin parissa.

Tuspu -nimimerkillä tunnettu Tuomas Katila on tunnettu huikeasta ammattitaidostaan ja innostavista treeneistään mm. parkourin ja kehonpainoharjoittelun maailmasta. Vuonna 2015 Tuomas nappasi Street Workoutin SM-kultaa ja samalla voitti myös arvostetun Overall Winner -tittelin itselleen. Tuomas kouluttaa tulevia personal trainereita kehonpaino-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelun saloihin.

Juho Ranta on toiminut mm. Suomen Olympiajoukkueen fysioterapeuttina Lontoossa 2012 ja Riossa 2016, sekä Suomen Taekwondomaajoukkueen fysioterapeuttina vuodesta 2012 alkaen. Juho on osa Helsinki Core Trainerssin valmentajatiimiä ja löytyypä miehen historiasta myös Taekwondon SM-1 ja PM-1 tittelitkin!

Saksasta Suomeen kuusi vuotta sitten kotiutunut Justus Kabailo Hartwigsen on kokenut tanssija, RockUrok projektin jäsen ja Street Workoutin suomenmestari. Justus kehittää jatkuvasti osaamistaan ja taitojaan etsimällä uusia haasteita ja inspiraatiota eri lajeista kuten trickingistä, parkourista ja joogasta. Mies onkin tunnettu painovoimaa uhmaavista kyvyistään!

Katso tästä kesäleiriemme fiiliksiä:

Vuoden 2015 kesäleiri: