27
Nov
Free
10:00 am—11:30 pm
Yoga & Movement Center
Kauppamiehentie 1

Espoo, 02770 Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Mistä koostuu ihmisen koodi? Mitkä tekee meistä mitä olemme ja mistä meidän todellinen potentiaalimme koostuu? Uskomme, että tämä löytöretki ei koskaan pääty, mutta se että tiedämme vähän enemmän, uskallamme kuunnella itseämme syvemmin ja tulkita paremmin antaa meille avaimia löytää omaa todellista potentiaaliamme paremmin.

Luennon pitää Functionality -konseptin toinen isähahmo, pitkän linjan kouluttaja ja valmentaja Mikko Paunonen:

“Luennon aikana tulen käymään läpi asioita, joita olen saanut oppia maailman huipuilta, siitä mitkä rakennusaineet muodostavat meidän koodiamme ihmisenä. Tänä ihmeellisenä olentona, jonka järjestelmä on moninkertaisesti uskomattomampi kuin parhaimmankaan tietokoneen tai hienoimman teknisen vimpaimen. Varoitan kuitenkin sinua siitä, että kaikki kertomani ei ole aina mittareilla mitattavissa eikä kaavoilla ratkaistavissa. Vaan se saa alkunsa siitä ennenkuin sydän lyö ensimmäisen iskunsa ja päättyy paljon viimeisen iskun jälkeen, taas kuitenkin lyöden uudelleen. Uskon sen kaiken olevan osa ihmisen koodiamme.”

Luentopaikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Aika: 27.11.2016 klo 10-11.30

Hinta: 0€

Ilmoittautuminen ennakkoon: hanna@functionality.fi – paikkoja on rajoitettu määrä.

Samana päivänä järjestetään myös “Suorituskyvyn optimointi” -workshop, josta löytyy lisätietoja täältä: Functionality Workshop 27.11.2016