09
Mar
€89
10:00 am—2:30 pm
Yoga & Movement Center
Kauppamiehentie 1

Espoo, 02770 Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Tule hakemaan ideoita omaan harjoitteluun, ohjaamiseen ja valmentamiseen monipuolisesta kehonpainoharjoittelun maailmasta!

Workshopissa perehdytään kehonpainoharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun ideologioihin, siirretään nämä käytäntöön ja käydään läpi liikkeitä laajalla skaalalla. Workshop sopii mm. ryhmäliikuntaohjaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille kehonpainoharjoittelusta syvemmin innostuneille!

Harjoituksissa tutustutaan kehonpainoharjoittelun perusteisiin mm. tärkeimpiin liikemalleihin ja vaativampiin progressioihin, liikkeen eri tasojen käyttöön ja yhdistämiseen, eläinkunnasta haettuihin harjoitteisiin ja liikkeen kautta tehtävään liikkuvuusharjoitteluun.

Lisäksi kaikilla ilmoittautuneilla on mahdollisuus esittää etukäteen omia toiveitaan tiettyjen liikkeiden opetteluun, joita voimme käydä tarkemmin läpi workshopin aikana.

Workshopin paikka:

Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Aikataulu:

Torstai 9.3.2017 klo 10-14.30

Kouluttaja: Jarno Härkönen

Koulutuksen hinta: 89€ (sis. alv) tai yhdessä Movement & Mobility -workshopin kanssa 149€

Ilmoittautumiset: info@functionality.fi

*Koulutus vahvistetaan kun olemme saaneet vähintään 6 sitovaa ilmoittautumista

Kouluttajan esittely:

Jarno Härkönen

Pitkän kamppailulajiuran (Karate MM 1-2003), kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikunnan ja joogan ohjaamisen jälkeen Jarno on perehtynyt syvemmin lähivuodet toiminnalliseen harjoitteluun ja kehonpainoharjoitteluun. Tästä on syntynyt mm. Functionality –konsepti, jota nähty useissa eri tapahtumissa (mm. Helsinki Workout ja NRJ Workoutit), Kehonpainoharjoittelu -kirja yhdessä Jukka Rajalan kanssa, sekä lukuisat koulutukset ja workshopit.

functionality events handstand

Jarno toimii osana Personal Trainer Akatemian kouluttajatiimiä, luennoiden ja pitäen käytännön harjoituksia tuleville personal trainereille, sekä jo alalla toimiville ammattilaisille. Tämän lisäksi hän mm. ohjaa toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun pienryhmiä. Ryhmäliikuntaurallaan Jarno oli mukana kehittämässä useamman salin tuntien sisältöjä, koulutti sisäpyöräilyyn ohjaajia ja tuli valituksi Me Naiset Sportin äänestyksessä yhdeksi Suomen parhaista ryhmäliikuntaohjaajista.

“Koulutuksissani pyrin avaamaan ihmisten silmiä, opettamaan teknisesti todella tarkasti asioita ja siinä samassa jokaisella tulee varmasti olemaan hauskaa!”

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@functionality.fi tai puhelimitse 050-5339803 (Jarno)