17
Dec
€59
6:00 pm—9:00 pm
Mentor Turku
Kuralankatu 2

Turku, 20540
Loading Events
  • This event has passed.

Mistä koostuu optimaalinen suorituskyky, tai oikeastaan, mitkä yllättävätkin tekijät voivat syödä suorituskyvystäsi jopa 30% pois, vaikka lihasta ja voimaa olisi muille jakaa ja ulkoiset puitteet pitäisi olla kunnossa?

Miksi esimerkiksi urheilijan lyöntitarkkuus, ajoitus, sekä koordinaatio loukkaantumisen jälkeen hyvästä harjoittelusta huolimatta voi olla ison haasteen edessä? Tai miksi toiminnallinen skolioosi tai asentovirhe voi sinnikkäästi palata uudelleen ja uudelleen huolimatta hyvästä huoltavasta ja tasapainottavasta harjoittelusta.

functionality koulutukset 620x416

Miten kiputilat ja vanhojen “kipujälkien” muistikuvat voidaan selättää tehokkaammin ja nopeammin tai miten pystyt lisäämään liikkuvuutta sekä koordinaatio hetkessä. Workshopissa opit myös, miksi hyvätkin venyttelyt ja lämmittelyt ennen suoritusta voivat olla unohdettuja ominaisuuksia ellemme tiedosta ja ymmärrä kehomme hierarkista järjestelmää.

Workshopin aikana käymme läpi stressin eri lähteiden muotoja, sekä keinoja niiden tunnistamiseen että hallitsemiseen. Käymme läpi kehon neurologista ja fysiologista hierarkiaa, sekä opettelemme tekniikoita mitä esimerkiksi silmän ja tasapainoelinten neuromotoriikan aktivoiminen voi saada aikaan kehossamme niin voimantuoton, kivunhallinnan kuin liikkuvuudenkin kannalta.

Workshop sisältää niin luentoa kuin käytännön harjoittelua joten varauduthan liikunnallisin varustein sekä muistiinpanovälinein.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 25 osallistujaa – toimi nopeasti ja varmista paikkasi tähän huikeaan workshoppiin!

Koulutuksen infot:

Paikka: Mentor Turku, Kuralankatu 2, 20540 Turku (http://www.mentorgym.fi/mentor-turku)

Aika: 17.12.2016 klo 18.00-21.00

Hinta: 59€

Kouluttajat: Mikko Paunonen

Sitovat ilmoittautumiset: mikko@zenhance.fi