27
Nov
€59
12:30 pm—4:00 pm
Yoga & Movement Center
Kauppamiehentie 1

Espoo, 02770 Finland
Loading Events
  • This event has passed.

“Suorituskyvyn optimointi” -optimoi stressi ja maksimoi fyysinen ja henkinen suorituskyky

Stressi on tämän päivän kuuma peruna puheenaiheena, eikä suotta, sillä sen vaikutukset voivat olla parhaimmillaan takaamassa meille huikeaa suorituskykyä, tehokkuutta, vastustuskykyä, nopeampaa ja tehokkaampaa ajattelua, reaktiokykyä, tai vaikka kykyä havainnoida äärettömän määrän häviävän nopeassa ajassa.

Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa. Uupumus, huolimattomuus, muistikatkokset, alipalautuminen, koordinaation heikkeneminen, jatkuva sairastelu, uniongelmat, burnout.. listaa voisi jatkaa hyvän matkaa.

Keinutamme hermoston keinulautaa puolelta toiselle päivien aikana jatkuvasti. Toisessa keinun päässä ollen sympaattinen hermosto, toisessa parasympaattinen hermosto. Meidän pitää valita puoli kummassa olemme, sillä molemmissa emme voi olla yhtäaikaa. Kumpaakin tarvitaan, se on välttämätöntä, mutta avainsana onkin annostelu ja stressin lähteiden ymmärtäminen ja niiden tasapainottaminen.

Workshopin aikana käymme läpi stressin eri lähteiden muotoja, sekä keinoja niiden tunnistamiseen että hallitsemiseen. Käymme läpi kehon neurologista ja fysiologista hierarkiaa, sekä opettelemme tekniikoita mitä esimerkiksi silmän neuromotoriikan aktivoiminen voi saada aikaan kehossamme niin voimantuoton, kivunhallinnan kuin liikkuvuudenkin kannalta.

Workshop sisältää niin luentoa kuin käytännön harjoittelua joten varauduthan liikunnallisin varustein sekä muistiinpanovälinein.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 25 osallistujaa – toimi nopeasti ja varmista paikkasi tähän huikeaan workshoppiin!

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Aika: 27.11.2016 klo 12.30-16.00

Hinta: 59€

Kouluttajat: Mikko Paunonen ja Jarno Härkönen

Ilmoittautuminen: hanna@functionality.fi