21
May
€98
10:15 am—5:45 pm
Yoga & Movement Center
Kauppamiehentie 1

Espoo, 02770 Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Ihmiskoodi – Foundations of Human Health & Suorituskyvyn uusi sukupolvi – Alavartalon ja keskivartalon rakenteellinen tasapaino (2 x 3,5 h)

Suorituskyvyn uusi sukupolvi -workshopissa käydään läpi alavartalon rakenteellista tasapainoa sekä voimatasapainoa joiden rooli voimantuoton ja liikkeen taloudellisuuden kannalta on keskeisessä osassa.

Workshopissa opit testaamaan alaraajojen liikkuvuus- ja voimatasapainoa, sekä opit liikkuvuus ja mobilisaatio tekniikoita millä parantaa tehokkaasti liikeratoja ja samalla tehdä tärkeää huoltavaa harjoittelua laadukkaan treenin varmistamiseksi.

Workshopissa käydään läpi mm.

Kyykkytekniikat ja niiden variaatiot
Monipuoliset testit alaraajojen nivelten liikkuvuuteen ja lihastasapainoon
Nostotekniikkaharjoittelua
Miten opimme tulkitsemaan kehon hierarkista järjestelmää, kivun, voimantuoton sekä suorituskyvyn näkökulmasta
Testit stressitasojen sekä kokonaiskuormituksen määrittämiseen
Workshop sisältää niin luentoa kuin käytännön harjoittelua joten varauduthan liikunnallisin varustein sekä muistiinpanovälinein.

Early Bird -hinta 98€ (ovh. 125€) voimassa 5.5.2017 saakka.

Ilmoittautumiset Zenhancen verkkokaupan kautta

HUOM! Early Bird -ilmoittautuneille Evolution -lisäravinteisiin (www.evolution.fi) sekä Superlemonin (www.superlemon.fi) superfoodeihin -20% alennuskoodi kaupan päälle.

PALAUTTEITA WORKSHOPEISTA:

“Osallistuin Mikko Paunosen pitämään Suorituskyvyn Uusi Sukupolvi -workshoppiin. Workshopista saatujen oppien ja harjoitteiden myötä omat vuosia jatkuneet selkäkipuni ovat tiessään sekä koordinaationi ja tasapainoni ovat paremmat kuin koskaan! Tämä on jokaiselle omasta hyvinvoinnistaan ja suorituskyvystään välittävälle välttämätön käydä!!” – Miia Aitta-Aho, Personal trainer

“Oikein oli kiinnostava kokonaisuus, hyvinkin silmiä avaava”. Käytännönharjoitukset olivat haasteellisia mutta hauskoja. Hyviä työkaluja sai omia asiakkuuksiaan ajatellen. Workshopin sisältö oli ammattimaisesti mutta ei kuivasti presentoitu. Äärimmäisen suuri halu tietää lisää jäi kutkuttelemaan mieltä, joten varmasti tulevaisuuden workshopeissa nähdään! – Nico Mod, Personal trainer/Joukkuevalmentaja

“Käytyäni kuuntelemassa Mikon workshoppeja voin taata, että tulet hämmentymään vain ja ainoastaan positiivisesti, siitä millainen järjestelmä kehomme on!

Mikolla on häkellyttävän paljon tietoa kehosta ja kyky yhdistellä eri opintojaan yhteen. Hänellä on taito selittää asioita ymmärrettävästi teorian ja käytännön kautta.

Jos siis haluat syventää tietoasi ja ymmärrystä kehostamme ja saada lisää sisältöä ja syvyyttä osaamisesi, voin lämpimästi suositella Mikko Paunosen workshoppeja, Yllätyksiltä ja hämmennykseltä et tule säästymään.” – Terhi, Personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja

KOULUTTAJASTA:

Mikko Paunonen on yksi maamme kokeneimmista personal trainereista. Pitkän valmennusuran lisäksi hän on toiminut jo 15 vuoden ajan kuntosaliohjaajien, fysioterapeuttien ja personal trainereiden kouluttajana.

Mikko on koulutukseltaan Personal trainer, koulutettu hieroja sekä ravintovalmentaja. Hän on täydentänyt opintojaan mm. Lontoon Naturopaattisessa Akatemiassa (Iridologia, eli silmänpohjatutkimus, sekä Kiinalainen ravitsemusterapia ja lääketiede), sekä CHEK-instituutissa (Yhdysvalloissa ja Britanniassa) jossa on erikoistunut kinesiologian, biomekaniikan, henkisen valmennuksen, sekä ravitsemuksen osa-alueisiin.
Hänet on valittu myös CHEK (www.chekinstitute.com) (Corrective Holistic Exercise Kinesiology) -instituutin yhdeksi kansainvälisistä mentoreista.

Nykyisin hän opiskelee Yhdysvalloissa Z-Health organisaatiossa (http://zhealtheducation.com/) mm. neurologiaa, sekä aivojen ja muiden kehon eri aistijärjestelmien toimintaa, jonka kautta kuntoutus, suorituskyvyn optimointi, kehon kokonaistressikuomituksen arviointi sekä liiketaitomekanismit saavat aivan uuden merkityksen hyvinvoinnin kentässä.

Kouluttajana ja luennoitsijana Mikkoa kuvaavat parhaiten termit perusteellisuus, ihmiskeskeisyys, humoristisuus sekä havainnollistamisen taito. Hänen valmennusfilosofiansa voi kiteyttää sanoihin kokonaisvaltaisuus, yksilö ja pysyvä muutos. Mikon mukaan ihminen onkin osiensa summa, systeemi systeemien sisällä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Valmentajalla tulee olla taito ja ymmärrys katsoa kokonaisuutta, opettaa ymmärtämään asioiden yhteyksiä ja tukea kestävää sekä pysyvää muutosta.

Holistic Health Practitioner
CHEK International Mentor
CHEK Holistic Lifestyle Coach lvl 3
CHEK Practitioner lvl 3
CNM Iridology Practitioner
Z-Health Practitioner of Neuroscience approaches
Precision Nutrition Practitioner of Sport and Exercise Nutrition lvl 1