26
Feb
€75
10:15 am—2:15 pm
Pääkaupunkiseutu
Tulossa.

Tulossa., Finland
Loading Events
  • This event has passed.

Haluatko..

  • Parantaa suorituskykyäsi 20% jopa 50% lyhyessä ajassa
  • Tehostaa rasvan palamista ja kehon kykyä palautua harjoittelusta
  • Parantaa voimantuottokykyä sekä kehonhallintaa, sekä liikkuvuutta välittömästi oikeaoppisilla harjoitteilla
  • Parantaa aivojen kapasiteettia oppia uusia asioita ja suorituskykyä

Jos vastasit kyllä yhteenkin näistä kysymyksistä, silloin käsissäsi on workshop, jota ei kannata ohittaa!

Mitä tässä sitten on kaikessa on kyse? Kyse on ihmiskoodista, siitä matriisista mitä on kehoomme ja aivoihimme koodattu ja miten kehomme hierarkinen järjestelmä on suunniteltu. Jos ymmärrämme tätä paremmin, voimme oppia ohjelmoimaan itseämme entistä fiksummin, sitä kehoa ja mieltä kuunnellen.

Workshopin aikana käymme läpi stressin eri lähteiden muotoja, sekä keinoja niiden tunnistamiseen että hallitsemiseen. Miten tehostat palautumista, kehon rasvanpolttokapasiteettia, sekä lisäät suorituskykyäsi huomattavasti metodeilla joita et ehkä ole vielä tiennytkään olevan.

Workshopissa käymme läpi mm. kehon neurologista ja fysiologista hierarkiaa jonka ymmärtäminen auttaa sinua parantamaan omaa hyvinvointia moninkertaisesti.

HUOM! Workshop on osa Functionality Trainer -koulutuspolkua, joka antaa valmiuksia koulutusohjelmaan jatkamiselle syventämään omaa tietotaitoa ihmiskehosta ja -mielestä.

Workshop sisältää niin luentoa kuin käytännön harjoittelua joten varauduthan liikunnallisin varustein sekä muistiinpanovälinein.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 30 osallistujaa – toimi nopeasti ja varmista paikkasi tähän uuden sukupolven workshoppiin!

Hinta 75€, mikäli osallistut samalla kertaa molempiin workshoppeihin (lue lisää: osa 2), hinta 135€

Sitovat ilmoittautumiset: info@functionality.fi

HUOM! Ennen 14.2.2017 workshoppeihin ilmoittautuneille Zenhancen SuperShake -smoothieopas tuomaan treenaamiseen ja palautumiseen huimasti lisää potkua, sekä Evolution -lisäravinteisiin (www.evolution.fi) sekä Superlemonin (www.superlemon.fi) superfoodeihin -20% promootiokoodi kaupan päälle.

PALAUTTEITA WORKSHOPEISTA:

“Osallistuin Mikko Paunosen pitämään Suorituskyvyn Uusi Sukupolvi -workshoppiin. Workshopista saatujen oppien ja harjoitteiden myötä omat vuosia jatkuneet selkäkipuni ovat tiessään sekä koordinaationi ja tasapainoni ovat paremmat kuin koskaan! Tämä on jokaiselle omasta hyvinvoinnistaan ja suorituskyvystään välittävälle välttämätön käydä!!” – Miia Aitta-Aho, Personal trainer

“Oikein oli kiinnostava kokonaisuus, hyvinkin silmiä avaava”. Käytännönharjoitukset olivat haasteellisia mutta hauskoja. Hyviä työkaluja sai omia asiakkuuksiaan ajatellen. Workshopin sisältö oli ammattimaisesti mutta ei kuivasti presentoitu. Äärimmäisen suuri halu tietää lisää jäi kutkuttelemaan mieltä, joten varmasti tulevaisuuden workshopeissa nähdään! – Nico Mod, Personal trainer/Joukkuevalmentaja

“Käytyäni kuuntelemassa Mikon workshoppeja voin taata, että tulet hämmentymään vain ja ainoastaan positiivisesti, siitä millainen järjestelmä kehomme on!

Mikolla on häkellyttävän paljon tietoa kehosta ja kyky yhdistellä eri opintojaan yhteen. Hänellä on taito selittää asioita ymmärrettävästi teorian ja käytännön kautta.

Jos siis haluat syventää tietoasi ja ymmärrystä kehostamme ja saada lisää sisältöä ja syvyyttä osaamisesi, voin lämpimästi suositella Mikko Paunosen workshoppeja, Yllätyksiltä ja hämmennykseltä et tule säästymään.” – Terhi, Personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja

KOULUTTAJASTA:

Mikko Paunonen on yksi maamme kokeneimmista personal trainereista. Pitkän valmennusuran lisäksi hän on toiminut jo 15 vuoden ajan kuntosaliohjaajien, fysioterapeuttien ja personal trainereiden kouluttajana.

Mikko on koulutukseltaan Personal trainer, koulutettu hieroja sekä ravintovalmentaja. Hän on täydentänyt opintojaan mm. Lontoon Naturopaattisessa Akatemiassa (Iridologia, eli silmänpohjatutkimus, sekä Kiinalainen ravitsemusterapia ja lääketiede), sekä CHEK-instituutissa (Yhdysvalloissa ja Britanniassa) jossa on erikoistunut kinesiologian, biomekaniikan, henkisen valmennuksen, sekä ravitsemuksen osa-alueisiin.
Hänet on valittu myös CHEK (www.chekinstitute.com) (Corrective Holistic Exercise Kinesiology) -instituutin yhdeksi kansainvälisistä mentoreista.

Nykyisin hän opiskelee Yhdysvalloissa Z-Health organisaatiossa (http://zhealtheducation.com/) mm. neurologiaa, sekä aivojen ja muiden kehon eri aistijärjestelmien toimintaa, jonka kautta kuntoutus, suorituskyvyn optimointi, kehon kokonaistressikuomituksen arviointi sekä liiketaitomekanismit saavat aivan uuden merkityksen hyvinvoinnin kentässä.

Kouluttajana ja luennoitsijana Mikkoa kuvaavat parhaiten termit perusteellisuus, ihmiskeskeisyys, humoristisuus sekä havainnollistamisen taito. Hänen valmennusfilosofiansa voi kiteyttää sanoihin kokonaisvaltaisuus, yksilö ja pysyvä muutos. Mikon mukaan ihminen onkin osiensa summa, systeemi systeemien sisällä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Valmentajalla tulee olla taito ja ymmärrys katsoa kokonaisuutta, opettaa ymmärtämään asioiden yhteyksiä ja tukea kestävää sekä pysyvää muutosta.

Holistic Health Practitioner
CHEK International Mentor
CHEK Holistic Lifestyle Coach lvl 3
CHEK Practitioner lvl 3
CNM Iridology Practitioner
Z-Health Practitioner of Neuroscience approaches
Precision Nutrition Practitioner of Sport and Exercise Nutrition lvl 1