Functionality -konsepti on syntynyt Jarno Härkösen ja Mikko Paunosen yhteistyön tuloksena. Molemmat ovat aikanaan tulleet tunnetuiksi ryhmäliikunnan puolella mm. BodyCombat -ohjaajina, nykyään taasen molemmat työskentelevät mm. tulevien personal trainereiden kouluttajina omilla tahoillaan.

Functionality ohjaajakoulutus 2 ryhmakuva

Syksyn 2015 ohjaajakoulutuksen ryhmäkuva

Mikko ja Jarno ovat kiertäneet vuosina 2013-2015 tapahtumissa kuten NRJ Workout, Helsinki Workout, Svoli Convention ja Fressi Convention, ohjaamassa Functionality -nimikkeen alle rakennettuja toiminnallisen kehonpainoharjoittelun tunteja. Lisäksi he ovat pitäneet yhdessä ja erikseen useita toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun workshoppeja ympäri Suomea. Jarno on ohjannut vuodesta 2012 lähtien Functionality -pienryhmiä pääkaupunkiseudulla ja Mikon oppeihin pääsee Lappeenrannassa.

Laajan kiinnostuksen vuoksi järjestettiin ensimmäinen ohjaajakoulutus 23-24.5.2015 Espoossa, toinen täyteenmyyty koulutus järjestettiin syksyllä Espoossa ja myöhemmin sama koulutus toteutui Oulussa. Olemme kouluttaneet nyt yhteensä jo lähes 100 innokasta ohjaajaa ja meno jatkuu loppuvuodesta 2016 ja alkuvuodesta 2017 aktiivisesti. Tutustu enemmän koulutuksen sisältöön täältä: Functionality Grouptrainer.

Functionality ohjaajakoulutus 1 ryhmakuva

Kevään 2015 ohjaajakoulutuksen ryhmäkuva

Miehet ovat yhdistäneet osaamisensa toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun maailmasta holistisen valmennusnäkemyksen kanssa samaan pakettiin. Vuoden 2016 alusta lähtien lanseerattiin myös yksilö- ja pienryhmävalmennukseen ja omaan henkilökohtaiseen kehitykseen tähtäävään Functionality Trainer -ohjelma. Lue lisää ohjelmasta täältä: Functionality Trainer.

Katso tästä Functionality ryhmäliikuntatuntien esittelyvideo:

Functionality Grouptrainer from Juhani Keski-Rahkonen on Vimeo.

Tässä videoita vuoden 2013 Helsinki Workoutin tunneista:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.