Maanantai 17.7.

Luonnollinen liike ja liikkuvuus / Jarno Härkönen
Kehoa herätellään monipuolisesti nivelistä lähtien ja liikkuen laajempiin liikkeisiin, joissa tutustutaan kaikkiin liikkeen eri tasoihin. Tunnilla tutustutaan myös aktiiviseen liikkuvuuteen ja kehon hallintaan liikkuvuuden ääripäissä.

Taito ja voima / Justus Hartwigsen
Tunnilla tutustutaan kehon kokonaisvaltaisen voiman kehittämiseen ja taitoelementteihin jokaisen omalle tasolle sopivasti. Tunti hakee vaikutteita ja liikemalleja mm. breakistä, nykytanssista ja street workoutista.

Prehab – treenataan fiksusti / Juho Ranta
Tässä harjoituksessa tutustutaan kehon tukilihaksistoa vahvistaviin harjoitteisiin sekä käsitteeseen ”prehab”. Kantavana ideana on rakentaa meille jokaiselle ns. bulletproof body!

Taistelijan Flow / Ville Oinonen
Tehokasta ja monipuolista koko kehoa haastavaa liikettä jossa syke nousee varmasti! Vaikutteita flow on saanut mm. kamppailulajeista ja eläinmaailman liikkeistä.

Tiistai 18.7.

Tanssijan Flow / Ville Oinonen
Pehmeää ja monipuolista avaavaa liikettä keholle, jossa yhdistyvät mm. dynaaminen liikkuvuusharjoittelu ja nykytanssista haetut elementit.

Pariakrobatian alkeet / Anni ja Sami Perälä aka. Herttua Family
Tule tutustumaan monipuolisiin pariharjoitteisiin akrobaattisella otteella. Harjoituksessa lähdetään turvallisesti ja hauskasti liikkeelle perusteista, joissa jokainen tulee varmasti ”voittamaan pelkonsa”. Lopputunnista edistyneemmät saavat halutessaan lisähaasteita!

Kehonpaino: Haasteliikkeet / Joosua Visuri
Tällä tunnilla jokainen voi koetella omia rajojaan niin voimassa kuin taidossakin! Treenissä tutustutaan monipuolisiin ja fyysisesti haastavampiin kehonpainoharjoittelun liikkeisiin ja opetellaan tietä niitä kohden.

Rentouttava jooga / Anu Koskela
Päivä päätetään kehoa ja mieltä rentouttavaan ja rauhoittavaan pehmeään yin-joogamaiseen harjoitukseen.

Keskiviikko 19.7.

Parkouria twistillä, pari- ja ryhmäharjoitteet / Tuomas Katila
Parkourissa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Luvassa on mielenkiintoinen matka monipuoliseen liikkeeseen, jossa lähimaastot tulevat tutuksi. Välillä tukena ja turvana on oma pari, välillä haastajana ryhmä vastustajia!

Bruce Lee vs. Van Damme / Jarno Härkönen
Tervetuloa kamppailulajien maailmaan! Tässä treenissä kaivetaan jokaisesta esiin sisäinen taistelija potkujen, iskujen ja huutojen säestämänä. Harjoituksen kruunaa yhdessä opeteltava Kata-liikesarja!

ILO = Innostu, Luo, Onnistu / Johannes ”Hatsolo” Hattunen
Treeni ei ole aina valituista liikkeistä kiinni, vaan innostava valmentaminen voi ajaa treenit aivan eri tasolle. Tule kokemaan Hatsolon energinen ja räjähtävä tyyli, joka tulee aivan varmasti innostamaan jokaisen onnistumaan!

Hengityksen evoluutio / Mikko Paunonen
Tämä rauhoittava harjoitus on matka siihen mitä aistimme kaikilla soluillamme – matka kohden ihmiskoodia. Sukella syvälle aistien maailmaan ja anna tilaa tuntemuksillesi.

Torstai 20.7.

Liike, tekniikka, rytmi ja flow / Johannes ”Hatsolo” Hattunen
Jokaisella liikkeellä on oma rytmi ja flow joiden tunnistaminen nopeuttaa liikkeiden oppimista. Paremman rytmin ansiosta liikkuminen kevyempää ja teknisesti puhtaamman näköistä. Treenissä opetellaan mm. liikkumaan eri tasoissa sekä tutustutaan tasapaino-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteisiin, joihin inspiraatiota on haettu esim. breakin maailmasta.

Ihmiskoodi: Superaivot ja suorituskyky / Mikko Paunonen
Mikko on totutusti onnistunut ”sekoittamaan” kesäleirin osallistujien päät häikäisevällä osaamisellaan ja ihmiskehon syvällisellä tuntemisella. Tällä kertaa tarjolla on tutustumista suorituskyvyn parantamiseen mm. neuroscience -harjoitteiden avulla. Tulet takuulla yllättymään siitä mitä kehosta voidaan saada irti pienilläkin harjoitteilla!

Eläimellinen Flow / Jarno Härkönen
Leirin viimeinen tehokas rutistus yhdistelee eläinmaailman liikemallit, hitaan ja nopean flown vaihtelut ja räjähtävät liikkeet yhdeksi sulavaksi kokonaisuudeksi. Heittäydy mukaan haasteeseen ja vapauta sisäinen eläimesi!

Yllätystunti / Yllätysohjaaja
Tunti ja ohjaaja paljastuvat vasta viimeisen treenin alkaessa, luvassa on kuitenkin paljon iloa ja hauskuutta päättämään leiri tyylillä!

 

Lisäinfot leiristä: Functionality Kesäleiri 2017

Ilmoittautumiset: info@functionality.fi