Oletko kiinnostunut kehittämään ja vahvistamaan kehoasi monipuolisesti? Haluatko oppia lisää toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta? Haluatko harjoitteluusi piristystä rennossa, hauskassa ja motivoivassa ilmapiirissä?

Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennuksiin!

Kaikki harjoitukset sopivat niin ns. normiliikkujille, kuin myös liikunta-alan ammattilaisillekin. Pienryhmien etuna onkin juuri se, että valmentaja voi antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja -tasot. Jokainen tulee aivan varmasti saamaan paljon sisältöä, niin omaan harjoitukseensa, kuin myös mahdollisten valmennettavien harjoitteluunkin.

HUOM! Ilmoittautumiset syksyn 2017 pienryhmiin alkavat 31.5.2017 ja kaikkien kurssien sisältöä on uudistettu, joten jokainen aikaisemminkin kursseilla käynyt tulee varmasti saamaan paljonkin uutta materiaalia!

functionality tapiola kurssi

Pienryhmien aikataulut:

Julkaistaan 31.5.2017

 

Kurssipaikka, osallistujamäärät ja hinnat:

Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Heikintori 2.krs, Espoo

*Kurssien startit varmistetaan kun niihin on saatu minimimäärä sitovia ilmoittautumisia.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Lähetä sähköpostilla ryhmätoiveesi pt.palvelut@gmail.com

2. Saat lisätiedot ja maksuohjeet kurssimaksun suorittamisesta sähköpostitse.

Pienryhmien harjoitusten sisällöt:

Kurssien aikana tarkoituksena on opettaa oikeaoppiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, luoda selkeät liikeprogressiot ja tekniset valmiudet näiden jatkoharjoittelua varten.

Kaikki kurssit yhdistävät oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Olen kouluttanut uusia personal trainereita kaksi vuotta, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja toiminnallisesta- ja kehonpainoharjoittelusta ympäri Suomea ja olin toisena kirjoittajana maaliskuun alussa 2015 ilmestyneessä Kehonpainoharjoittelu – Movement kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014), Anatomy Trains I (2015), Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013), Dice Iida-Kleinin ja Briohny Smythin käsilläseisonta ja käsitasapainoilu workshop (2014), Barstarzzin Ed Checon Calisthenics workshop (2015) ja Yuval Ayalonin Advanced Handstands (2015).

Kurssien sisällöistä

Alla olevista videoista voi hakea hieman fiiliksiä siitä, minkälaisia teemoja ja harjoituksia pienryhmissä tullaan käymään läpi. Jokaisen kurssin sisältö muotoutuu tarkemmin ryhmän mukaisesti, mutta teemoina kaikissa ryhmissä ovat esimerkiksi:

*Luonnollinen ja moniulotteinen liike, kehonpainoharjoittelun perusteet
*Liikkuvuusharjoittelu ja voimaharjoittelu liikkeen kautta
*Kehon eri osien vahvistaminen, keskivartalon harjoittaminen
*Liikeprogressioita mm. käsilläseisontaan, erilaisiin kyykkyihin ja punnerruksiin, ja leuanvetoihin/muscle-uppeihin (Core Trainers ja 1+1 salin ryhmät)
*Teknisen harjoittelun lisäksi välillä tehdään myös tehokkaita ns. Metabolic conditioning ja HIIT-harjoitteita (eli Suomeksi: hikeä ja puuskutusta!)

Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista. Lisäinfoja minusta löydät täältä: Jarno Härkönen.

Videota hieman siitä mitä viimeisen vuoden aikana on esimerkiksi ryhmissä tehty:

Video Functionality-workshopista, jonka pidin yhdessä Mikko Paunosen kanssa:

 

Videota hieman siitä mitä vanhemmilla kursseilla on tapahtunut:

 

Enemmän videoita löytyy YouTube -kanavaltani, joista löytyy mm. kehonpainolla tehtäviä haasteliikkeitä ja fiiliksiä vaikkapa nelipäiväiseltä kesäleiriltämme: Functionality.fi

 

Lisäkysymyksiä? Mailaa pt.palvelut@gmail.com tai soita 050-5339803.